Over Sanitel NV

Sanitel is gespecialiseerd in hoogwaardige HVAC-S+ technieken en oplossingen voor verwarming, koeling, ventilatie, sanitair en elektro

We koppelen meer dan 20 jaar ervaring in de industriële, residentiele en openbare sector aan expertise in hedendaagse en energievriendelijke technologie.

Ons ultieme doel? Dat is uw comfort. Of het nu gaat om een woning, kantoor of industrieel pand, Sanitel is een duurzame partner die de meest efficiënte systemen uitwerkt en installeert zodat ze perfect aansluiten bij uw behoeften.

Als u op zoek bent naar de best mogelijke oplossingen op het gebied van HVAC-S+ dan bent u bij ons aan het juiste adres: onze teams zijn echte professionals en ze werken uitsluitend met kwaliteitsmerken.

Een belangrijk aspect van onze diensten is de installatie van warmtepompen – toestellen die zowel kunnen koelen als verwarmen. Warmtepompen zijn een energiezuinige en milieuvriendelijke manier om een woning of kantoorgebouw te verwarmen, waarbij ze hun warmte uit de natuur halen en zo een bron van hernieuwbare energie vormen. Met de stijgende stookolie- en gasprijzen is een warmtepomp zonder twijfel een slimme investering voor een duurzame toekomst.

Technieken, toestellen en systemen zijn de middelen waarmee wij als specialisten aan de slag gaan. Ons echte doel bij Sanitel is het leven van onze klanten gemakkelijker en comfortabeler te maken. 

Hebt u advies of een specifieke oplossing nodig? 
Kies dan voor Sanitel NV – uw totaalpartner in comfort en duurzaamheid! 

Sanitel NV is member of FRONNT

Sanitel NV behoort, als dochteronderneming van de koepelonderneming FRONNT, tot de beursgenoteerde groep GIMV

FRONNT begeleidt u bij de energietransitie door diverse technieken en bedrijven samen te brengen in één groep. Het ontwerpen, integreren en nazorgen van uiteenlopende projecten is onze core business.

De bedrijven van FRONNT versterken elkaar op het gebied van innovatie, technologie en organisatie, terwijl elke entiteit binnen FRONNT haar eigen identiteit en werking behoudt. Dit betekent dat u bij FRONNT kunt rekenen op de kracht van een grote, stabiele en financieel gezonde groep, terwijl u toch geniet van de voordelen en de persoonlijke aanpak van een KMO.

‘Running Your Energy Transition' is meer dan een belofte. FRONNT heeft alle producten, diensten en technologieën in huis om u te begeleiden naar een duurzame toekomst.