Ventilatie

Bij Sanitel NV staat goede ventilatie in functie van gezondheid, energie-efficiëntie en duurzaamheid. 

Onze ventilatiesystemen zorgen voor de inbreng van verse buitenlucht en de afvoer van gebruikte lucht, waardoor een gezonde en frisse leef- en werkomgeving wordt gecreëerd.

Sanitel is gespecialiseerd in het plaatsen van kleine, grote en zeer grote luchtgroepen voor diverse toepassingen, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere gebouwen. Ook in residentiële projecten is ventilatie steeds meer een vereiste vanwege de betere isolatie van gebouwen. Ongeacht de omvang, spreekt het vanzelf dat al onze installaties voldoen aan de geldende wetgeving.

Tegenwoordig staat ventilatie hoog op de agenda als het gaat om het bevorderen van gezonde binnenluchtkwaliteit. Onze adviseurs denken dus in de eerste plaats aan de gezondheid van hun opdrachtgevers en hun medewerkers of -bewoners. En combineren dat absolute ijkpunt met de meest duurzame en efficiënte oplossing. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen bijdragen aan een gezonde, comfortabele en duurzame leef- en werkomgeving in uw gebouw.

Op zoek naar een oplossing op maat van uw project?
Neem dan contact op met ons team.

De Sanitel componenten
voor geïntegreerde HVAC-S