Laadpalen

Sanitel NV biedt geavanceerde en betrouwbare laadpalen aan omdat elektrisch rijden een essentiële stap is om de CO2-uitstoot te beperken en de Europese en Vlaamse klimaatdoelstellingen te halen.

Onze laadpalen zijn niet meer weg te denken in het autolandschap van vandaag. Elektrische auto’s hebben de toekomst, en wij omarmen deze groene ambities. Met onze laadpalen kunnen elektrische voertuigen na een korte tussenstop snel weer verder. Dankzij nieuwe en snellere laadtechnieken kunnen weggebruikers moeiteloos hun reis voortzetten.

Het installeren van onze laadpalen vergt zorgvuldige planning en uitvoering. Niet alleen moeten ze op een strategische en makkelijk bereikbare plaats terechtkomen, de bekabeling en aardlekschakelaars moeten volledig worden geïntegreerd om het stroomnet te beschermen.

De laadpalen van Sanitel halen hoge laadsnelheiden en zijn makkelijk in het gebruik, maar blijven heel betaalbaar.

Waarom zou uw wagenpark niet overgaan op elektrisch rijden? Vraag een vrijblijvende offerte en we verrassen u graag met de betaalbaarheid van onze installaties. Voor u het weet staan uw voertuigen snel en efficiënt te laden aan onze laadstations.

Op zoek naar een oplossing op maat van uw project?
Neem dan contact op met ons team.

De Sanitel componenten
voor geïntegreerde HVAC-S