Sanitair

Sanitaire werken voor nieuwbouw- of renovatieprojecten? Van leidingen en watervoorzieningen voor douche, wc, lavabo en meer, tot nauwkeurig gedimensioneerde afvoeren – Sanitel NV zorgt voor een vlekkeloze installatie.

Als reactie op de vraag van onze opdrachtgevers om ook sanitairoplossingen aan te bieden, hebben we besloten om deze dienst uit te breiden. Dit is nu een volwaardige activiteit binnen ons aanbod van diensten geworden.

In onze hedendaagse manier van leven is een standaardbadkamer niet meer voldoende. Deze sanitaire ruimte is geëvolueerd van een louter functionele plek naar een ervaringsgerichte omgeving. Dit geldt niet alleen voor woningen, maar ook voor hotels, ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en publieke gebouwen. Zelfs binnen de industrie is een hoog niveau van sanitair comfort vereist volgens een correct HR-beleid.

De markt biedt een breed scala aan sanitairtoestellen en -toepassingen, van eenvoudig tot zeer gesofisticeerd, van klassiek tot modern design. Wij begeleiden u graag in dit uitgebreide aanbod en zorgen voor een nauwkeurige plaatsing en afwerking. Als u dat wenst, installeren we ook waterverzachters om de duurzaamheid van uw sanitaire installaties te garanderen.

Sanitel legt de lat voor de normen van hygiëne en comfort zo hoog mogelijk, zodat we de best mogelijke sanitaire oplossingen in uw gebouw kunnen voorstellen. 

Neem contact met ons op voor een advies op maat en een snelle, professionele uitvoering.

De Sanitel componenten
voor geïntegreerde HVAC-S