Airco

Sanitel NV weet dat het conditioneren van een ruimte vandaag de dag meer omvat dan alleen het regelen van de temperatuur. Het gaat ook om het creëren van de juiste vochtigheidsgraad, zowel in de zomer als in de winter.

De Sanitel teams plaatsen geavanceerde airconditioningunits die zorgen voor een aangename koeling in elke ruimte. Door middel van koelleidingen tussen de buiten- en binnenunits wordt de lucht tot een comfortabele temperatuur gekoeld. Bovendien gebruiken we dezelfde koelcyclus-technologie in warmtepompen, een duurzame verwarmingsbron van de toekomst.

Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf zorgen we voor de juiste koelmiddelenboekhouding na elke interventie op een koelinstallatie, in overeenstemming met de geldende voorschriften.

Het bereiken van de juiste temperatuur en vochtigheid is essentieel voor het comfort van uw leef- en werkomgeving. die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Of het nu gaat om airconditioning voor verkoeling in de zomer of om innovatieve warmtepompen voor duurzame verwarming, bij Sanitel denken we graag met u mee om de perfecte oplossing te vinden. 

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we het comfort in uw gebouw naar een hoger niveau kunnen tillen, het hele jaar door.

Op zoek naar een oplossing op maat van uw project?
Neem dan contact op met ons team.

De Sanitel componenten
voor geïntegreerde HVAC-S