Verwarming

Sanitel NV is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van verwarmingssystemen voor residentiële projecten, kantoren en industriële gebouwen. 

Onze expertise steunt op meer dan twintig jaar ervaring in verwarmingsoplossingen op maat, voor elke toepassing en voor elk comfortniveau.

In residentiële projecten bieden we diverse warmtebronnen aan, waaronder condenserende mazoutketels, condenserende gasketels en warmtepompen. Deze systemen worden gecombineerd met vloerverwarming, radiatoren, convectoren of ventiloconvectoren, beschikbaar in verschillende maten, vormen en kleuren.

Voor kantoren en industriële gebouwen voorzien we ook cv-ketels en warmtepompen die groter van formaat zijn en een stookplaats vereisen. Onze verwarmingsoplossingen omvatten traditionele elementen zoals radiatoren en vloerverwarming, maar ook geavanceerde technieken zoals stralingspanelen, luchtkanalen en klimaatplafonds.

Voor omgevingen waar zowel elektriciteit als warmte continu nodig zijn, zoals ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen en zwembaden, kunnen we warmtekrachtkoppelingen (WKK) aanbieden als interessante en efficiënte oplossing.

Omdat we spreken van een belangrijke investering moet het kiezen van verwarmingssysteem weloverwogen en met kennis van zaken gebeuren, of het nu om een woning, bedrijf of instelling gaat. Een optimale keuze kan op lange termijn kosten besparen en de energie-efficiëntie verzekeren. 

Bij Sanitel NV geloven we in de best mogelijke combinatie van comfort en efficiëntie. Onze verwarmingsoplossingen zijn ontworpen om uw leef- en werkomgeving aangenaam te maken, terwijl we streven naar duurzame en energiebesparende resultaten.

Op zoek naar een oplossing op maat van uw project?
Neem dan contact op met ons team.

De Sanitel componenten
voor geïntegreerde HVAC-S